Minulta tilattiin valkosuklaalime juustokakku joten pitihän se tehdä. Nopea ohje googlettelu ja niistä oma variaatio tehden. Ja hyvääm tuli. Tai ainakin täytteet olivat hyviä, itse kakkuahan en maistamaan päässyt kun ei itselle tullut

Pohja:
200g Digestive keksejä
100g Voita

Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele tiiviisti irtopohjavuuan päälle. Muista leivinpaperi vuokaan.

 

Täyte:

270g Maustamatonta tuorejuustoa
Sitruuna rahka
4dl Kuohukermaa
Levy valkosuklaata
2 Limee
5 Liivatetta
Sokeria

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla. Sekoita tuorejuusto ja rahka keskenään. sulata valkosuklaa, mutta jätä koristeluun muutama pala ja sekoita varovasti kermavaahdon joukkoon. Purista 1,5 limen mehu (älä heitä puolikasta pois!) ja kiehauta kattilassa ja sillävälin sekoita keskenään kerma ja tuorejuusto. Kun limemehu kiehuu, liota liivatteet siihen. Lisää varovasti täytteen joukkoon. Kaavi täyte pohjan päälle ja laita hyytymään.

 

Kiille:

3,5dln Sitruuna-Lime mehua
Puolikkaan limen mehu
4 Liivatetta
Vihreää elintarvike väriä

Laita liivatteet likoamaan. Sekoita mehut keskenään ja kiehauta. Maun mukaan voi laittaa sokeria jos haluaa. Liota liivatteet kiehuvaan nesteeseen ja värjää sopivaksi. Jäähdytä ja kaada lusikan kautta kakun päälle. Hyydytä ja koristele.

20161210_193620.jpg

Eihän se nyt erikoinen ole mutta.. Olisi ollut joko parempi ilman limekukkaa ja kokonaan valkosuklaa murua tai pelkkä limekukka. Mutta..