Tässä muutama päivä sitten innostuin leipomaan patonkeja. Tai siis pantonkeja niistä piti tulla....

20150128_183101.jpg
Näyttävät ennemminkin pieniltä leiviltä.. 

Ohje oli niinkin yksinkertainen kuin
5dl Vettä
1pss Kuivahiivaa
Suolaa
Vehnäjauhoja
3kynttä Valkosipulia

Koko olisi saanut olla pitempi ja ohuempi niin olisivat enemmän patongeilta.. Ja vehnäjauhoja vähemmän, näistä tuli aikas kovia. No ensi kerralla sitten..

Ja kun kerran oli tuoretta patonkia ja jääkaapista löytyi sopivat aineet, ajattelin bruchettaa tehdä. Tai tomaatti-sipuli mössöä ennemminkin. 

2 Tomaattia puoliksi ja 'sisukset' roskiin, tomaatit pilkoin aika pieneksi. Pieni punasipuli myös pieneksi, joukkoon vielä basilikan lehtiä, mustapippuria ja oliiviöljyä.

20150128_195744.jpg