Tänään oli ruuaksi luvassa jotain helppoa ja yksinkertaista, nakki-peruna laatikkoa tomaatin kera. Laatikko oli mielestäni hieman liian tomaattista, täytyy seuraavaksi laittaa purkki vähemmän tomaattimurskaa (käytän siis aina niitä pieniä 75g murskapurkkeja). 

Kauppalista:
1,5pss Prinssinakkeja
Perunaa
225g Tomaattimurskaa
2,5dl Ruokakermaa
3 Tomaattia
1pkt Mozzarella juustoa
Mausteet:
4 Valkosipulinkynttä
Mustapippuri
Suola
Sipulijauhe
Paprikajauhe

Laita uuni lämpenemään 200asteeseen. Kuori ja pilko valkosipulin kynnet, maun mukaan kynsien määrä. minä laitoin 4 ja olisi saanut olla vaikka enenmänkin, ei se tuolta tomaatin joukosta paljon maistunut. Kuori perunat ja pilko 'pystysuuntaan' kiekkoja. Lisää uunin kestävään vuokaan perunat, kerma ja valkosipulit.

IMG_6710-normal.jpg

Laita perunat uuniin 15minuutiksi.

Tällävälin halkaise prinssinakit keskeltä ja paista niitä hetki pannulla. 1-2pussia nakkeja, maun ja perunamäärän mukaan, minulla oli 6 isoa perunaa ja 1,5pss nakkeja. 

Ota perunat uunista, lisää laatikkoon nakit, tomaattimurska ja mausteet. Mausta oman maun mukaan. Sekoita ja laita uuniin vielä 15minuutiksi. 

IMG_6712-normal.jpg

Pakko sanoa, että tässä kohtaa ruoka ei näytä järin houkuttelevalta. Mutta ulkonäköhän ei vaikuta makuun, vai miten se menee... :)

Tällävälin pilko tomaatit suht. paksuiksi siivuiksi, samoin mozzarella. Minulla oli Juustoportin valmiiksi siivutettua mozzarella juustoa joten sitä ei tarvinnut pilkkoa.

Ota perunat uunista ja lado päälle vuorotellen tomaattia ja mozzarellaa. Laita uuniin vielä muutamaksi minuutiksi.

IMG_6714-normal.jpg

Tarjoile