Tätä voi tarjoilla lisäkkeenä ilman kanaa, tai tästä voi tehdä pääaterian kun lisää kanaa mukaan. 

Kauppalista:
1pkt CousCousia
1kl Paprika
Puolikas kurkku
1pkt Fetaa
1kpl Jäävuorisalaattia
Puolikas sitruuna
1pkt Broilerin rintafileita (maustamaton)
Mausteet:
Chilijauhe
Suola
Oliiviöljy
Sipulijauhe
Tarvikkeet:
Paistinpannu + lasta
Kattila + kansi + kauha
Leikkuulauta + puukko

Leikkaa broilerin fileepihvit haluamasi kokoisiksi, minä leikkasin keskeltä puoliksi ja puolikkaan vielä kolmeen osaan. Laita pannulle tilkka oliiviöljyä ja paista siine kanapalat. 

IMG_5537-normal.jpg

Valmista 4dl couscousia paketin ohjeen mukaan. Minulla ohje oli: 4dl vettä kiehumaan, 4dl couscousia kiehuvaan veteen, kattila pois liedeltä ja anna turvota n. 5min. Tällä välin kun couscous valmistuu, mausta kanat. Oman maun mukaan, minä käytin chilijauhetta, suolaa ja sipulijauhetta. Myös mustapippuri ja valkosipuli olisivat sopineet tähän.
Kun kanat kypsyvät ja couscous valmistuu, pilko puolikas kurkku, yksi paprika ja salaatti (ja feta jos et ole ostanut valmiiksi paloiteltua). Puolita sitruuna.

IMG_5538-normal.jpg

Kun couscous on valmista, sekoita se 'irtonaiseksi', lisää joukkoon paloitellut kurkku, paprika, salaatti ja feta. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja sekoita. Lisää parit kananpalat päälle ja tarjoile

IMG_5539-normal.jpg

Couscousin joukoon olisi hyvin sopinut myös uudet, tuoreet kevätsipulit jos vielä tähän vuoden aikaan saisi.. Oman maun mukaan couscousin joukkoon voi laittaa melkein mitä vain.