Tänään pyörittelin chilikieppejä. Maku tosin jäi aika vaisuksi näissä eikä chili oikein maistunut. Tosin joku toinen voi sanoa että ovat tulisia tai maistuu chili, riippuu maistajasta. Itse syön aika paljon chiliä ja tykkään tulisista ruuista, ei tietänkaa liian tulisista, ei niin paljon että hiki valuu ja lieskat tulee suusta vaan sillain sopivasti.. :)

Sulata lehtitaikina/voitaikina levyt kaulittaviksi. Kauli levyjä hieman suuremmiksi. Voitele levy valkosipuli-chili kastikkeella, tähän käy myös sweet chili yms chili kastikkeet, maun mukaan ;). Ripottele päälle juustoraastetta, itse käytin mozzarella raastetta, ja halutessa/maun mukaan tuoretta chiliä.

IMG_8011.jpg
Itse laitoin n. puoliin levyistä tuoretta chiliä ja puolet jätin ilman.
Tämän jälkeen leikkaa levy pitkittäissuunnassa 2-3cm levyisiksi suiroiksi. Kääri ensin toisesta päästä puoleenvälkiin ja sitten toisesta suunnasta vastaan, toiset sanoo tätä muotoa silmälaseiksi, itse nimitän sitä sydämeksi. Voitele kananmunalla ja halutessa päälle voi ripotella esim. seesamin/unikon siemeniä. Paista uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

IMG_8014.jpg
Tästä kuvasta tuo muoto tulee huonosti esille, mutta oikealla alareunassa näkee yhdestä vähän mitä tarkoitin silmälasit/sydän mallilla.