Tänään oli minulla ruokana broilerpastaa, hyvää mutta ehkä hiukan mautonta siitä tuli. Suola ja mustapippuri puuttui mutta kyllä se silti oli maittavaa :)

Kauppalista:
300g Broilersuikaleita
200g Ruohosipulituorejuustoa
200g Baby porkkanoita (pakaste)
250g Kukkakaalia (pakaste)
Juustoraastetta
Muut aineet:
Kanaliemikuutio
Sipulijauhe
Paprikajauhe
Curry
Makaronia

Laita uuni kuumenemaan 200C. Laita paistinpannulle oliiviöljyä ja laita kanat kypsymään. Minä ostin merisuolattuja suikaleita ja maustoin ne currylla, sipulijauheella ja paprikajauheella. Tähän voi käyttää ihan oman maun mukaan kanaa ja mausteita. Laita kattilaan 6dl vettä ja anna sen ruveta kiehumaan. Kun vesi kiehuu, lisää veteen yksi kanaliemikuutio sekä tuorejuusto. Anna tuorejuuston sulaa veteen niin ettei ole kökkäreitä.

IMG_1561-normal.jpg

Ota uunivuoka ja laita sen pohjalle 5dl makaronia (tai oman maun mukaan ihan mitä vain pastaa). Kun kanat ovat kypsiä, kippaa ne uunivuokaan. Kun tuoejuusto-vesi-kanaliemi on kokonaan sulanutta, eli ei kökkäreitä niin lisää sekin vuokaan. Lisää vielä porkkanat ja kukkakaalit (tai oman maun mukaan kasvikset) ja sekoita kaikki sekaisin uunivuuassa. 

IMG_1565-normal.jpg

Lykkää vuoka uuniin ja anna olla siellä noin 25min. Siis ritilän päälle ei pellillä niinkuin kuvassa, älä hämäänny :). Kun vuoka on ollut uunissa n. 25min, lisää päälle pussillinen pizzajuustoraastetta tasaisesti ja lykkää vielä uuniin n. 20min. 

IMG_1571-normal.jpg

Nauti! Hyvän vihreän salaatin tai muun kanssa.