Näin joulun alla on mukava leipoa kaikkea jouluun liittyvää, ja vähän muutakin :) Pipari'talon'kin leivoin, (siitä ei tullut siis taloa vaan juna) ja taikinaa jäi yli joten tavallisiakin pipareita saatiin. 'Tavalliset' piparit päätin sitten täyttää suklaakermalla.
Täytteeni riitti juuri 8 täytettyyn pipariin (=16puolikasta). Täytteestä olisi ehkä vielä yhteen pipariin riittänyt, mutta ei ollut enempää pipareita.. Eli:

Kuumenna kattilassa 1dl kermaa. Kun kerma kiehuu, ota pois levyltä ja lisää joukkoon 100g tummaa (Fazerin) suklaata ja sekoita kunnes on sulanut. Lisää joukkoon vanilliinisokeria, tai mausta maun mukaan.
Jäähdytä. 
Kun kerma-suklaa seos on jäähtynyt, vatkaa sähkövatkaimella se kovaksi vaahdoksi.

IMG_8125.jpg

Vatkaus kestää jonkin aikaa, mutta kyllä se siitä vatkautuu :)

Laita suklaakerma pursotinpussiin, voit laittaa pussiin tähtityllan tai ilman tyllaa niinkuin minä.
Laita pipareita 'väärinpäin' pöydälle 8kpl. Pursota pipareiden päälle suklaakermaa, piparin muodosta riippuu myös kuinka paljon täytettä menee piparin 'sisälle'.

IMG_8126.jpg

Kun piparit ovat tässävaiheessa, ne on melkein valmiita. Nyt enään kannet päälle ja koristelu, ja valmista on.

IMG_8127.jpg

Itselläni koristelu puuttuu, mutta esim. pikeerillä (munan valkuainen, tomusokeria ja sitruunamehua) voi koristella tai yksinkertaisesti ripotella päälle tomusokeria, valkoista tai värillistä ja maustettua. Mielikuvitus vain rajana :)

(Luukku 11)