Perus kotiruokaa, lihapullia ja perunamuusia. Kylkiäisenä vihreää salaattia. Lihapullia olen tehnyt monesti ennenkin mutten ole tänne blogiin päivittänyt jotenka jos nytten.. Kokeilin myös laittaa lihapullamassaan punasipulia, ei mielestäni sopinut erityisemmin, muttakun oli puolikas niin pitihän se pois käyttää :D Tällä kertaa puuttuu myös vaihekuvat, kuva löytyy vain valmiista annoksesta..

Kauppalista:
400g Jauhelihaa
2,5dl Ruokakermaa
1pss Ranskalainen sipulikeitto
Puolikas Punasipulia
3 kynttä Valkosipulia
Perunaa
Maitoa
Voita
Mausteet:
1dl Korppujauhoja
2kpl Kananmunaa
Oliiviöljyä
Suola
Pippuri

Laita uuni kuumenemään 225-asteeseen.
Kuori perunat (määrä syöjien mukaan), laita keittymään ja lisää keitinveteen suolaa.
Laita kulhoon ranskalainen sipulikeitto, ruokakerma ja korppujauhot (minä laitoin 1dl, mutta massa jäi löysäksi, olisi siis sannut olla 1,5-2dl), anna turvota n. 10min. 
Pilko ja kuulota hieman pannulla puolikas punasipuli sekä valkosipulit.
Lisää korppujauho-kerma-sipulikeitto seoksen joukkoon jauheliha, kananmunat, sipulit, loraus öljyä ja mausteet. Sekoita. Pyörittele massasta sopivan kokoisia pullia ja aseta pellille. Uuniin n. 20min. 
Tee perunamuusi ja tarjoile

IMG_6489-normal.jpg

Vihreässä salaatissa minulla on 1pss jääsalaattia, paprika, puolikas kurkku sekä kruntonkeja. Päällä valmista kaupan salaatinkastiketta.