Valion Aurajuusto kolmio on tässä ruuassa pääosassa. Eli hyvä ruoka, jos tykkää aurajuustosta ja pastasta. Jotan tästä kuitenkin puuttui. Enemmän mausteita ainakin.

Kauppalista:
1pss Tagliatelle pastaa (n. 7 kerää)
1 Sipuli
1 Aurajuusto kolmio
300g (2prk) Creme Fraichea
1 Sipuli
350g Ylikypsää saunapalvia (Minulla oli Korpelan ylikypsä savusaunapalvipala)
4kpl Valkosipulikynsiä (tai maun mukaan)
Muut aineet:
Suola
Mustapippuri

Laita tagliatellet keittymään, lisää keitinveteen suolaa. Pilko sipulit ja lisää kattilaan jossa on oliiviöljyä. Freesaa kunnolla. Pilko tässä välissä kinkku ja aurakolmio. Kun sipulit on freesaantunut, lisää kinkku ja aurakolmio. Minä annoin auran 'sulaa' lähes kokonaan. 

IMG_6006-normal.jpg

Kun pasta alkaa olla kypsää, lisää kinkku-aura kattilaan creme fraichet ja mustapippuria. Sekoita ja kuumenna miedolla lämmöllä.

Pahoitteluni etten muistanut ottaa valmiista annoksesta kuvaa. Jos teen uudelleen, yritän muistaa ottaa kuvan. :)